Over onze Feestkisten

Voor verjaardagen of andere feesten hebben we een aantal feestkisten. In deze kisten vindt u verkleedkleding voor de jarige en acht feestgangers. Verder zit er in de kisten een map met spelideeën, vlaggetjes en spelmateriaal. Ook vindt u suggesties voor uitnodigingen en hapjes.

Lenen

Als u lid bent van de speelotheek kunt u al voor 3,50 euro een feestkist lenen, niet-leden betalen 10 euro. U mag de feestkist één week lenen. Voor de feestkist gelden dezelfde uitleenregels als voor het lenen van ander speelgoed, zoals de mogelijkheid tot reserveren, en boetes voor te laat inleveren of het vervangen van zoekgeraakte of kapotte onderdelen. Zie voor de complete lijst met uitleenregels: Lid worden. De onderstaande kisten hebben we in ons assortiment:

Prinsessenkist

In deze feestkist vindt u prinsessenkleding voor de prinses en haar genodigden. Verder allerlei accessoires, een map met spelideeën en spelmateriaal.

Piratenkist

In deze kist vindt u verkleedkleding en accessoires voor piraten, allerlei spelideeën en diverse materialen, zoals o.a. een piratenvlag, een schatkist, touwen en planken.

Olympische kist

In deze kist zit geen verkleedkleding. De inhoud bestaat uit een map met spelletjes en allerlei spelmaterialen. O.a. loopski’s, ringwerpen, eierloop, jutezakken, touwen, skippyballen, loopklossen, emmertjes, grote dobbelsteen, ballen en zwemvliezen.

Wilt u meer informatie over een feestkist huren, stuur ons een bericht via ons contactformulier of kom onder openingstijden bij ons langs.